2010. július 18., vasárnap

...túró rudi teszt II.

...a múltkor körvonalazódott a felismerés, hogy a túró rudit inkább csak elrontani lehet, de a teszt semmiképp nem állhat meg, ezért itt a második felvonás, és garantálhatom bőven van már mögöttem kihajított rudipapír, így lesz még tovább is.

...a mostani négyesből három sem hagyományos típus, de még a kategórián belül vannak. Lássuk őket:

...Spar rudi XXL, azért kakukktojás mert 51g-os, de ezt osztott a bolt ezúttal. Az üzem HU-276, hazai, természetesen a SPAR gyárból. Ránézésre stimmel, mert szintén túró kakaós étbevonóval, jó állagú, lágy túró, de túl vastag a csoki, ezért emiatt nem nevezhető túró rudinak.

...Gesztenye Marci, 30g-os, de nem túróból van, ezért kilóg a sorból a Prima Maroni Kft. itthoni terméke. Ízre kiváló, egy baja van, hogy nagyon könnyen törik, a csoki is széttöredezik rajta, viszont van annyira jó, hogyha túróból lenne, akkor túró rudinak neveznék.

...Guru, a Frieslandtól, a pöttyösék testvére, természetesen HU-263 az üzem. Kicsit ez is kategória bontó ugyan, de játszik a tejbevonóval házasított karamellás töltelékkel töltött rudi. Így a töltött túró rudi kategóriába kerül, viszont túl dominás a karamell íz, ezért nem ugorja át a lécet, ami a töltött túró rudit jelenti.

...Pöttyös Pont2, szintén HU-263 és Friesland az előállító, és szintén töltött túró rudi az összesen 40g-os termék. Mogyorókrémes a tölteléke és kakaós étbevonóval készül, és egyértelmű, hogy ezt töltött túró rudinak lehet nevezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése