2010. július 18., vasárnap

...túró rudi teszt III.

...és egyből a folytatás egy újabb különlegességgel. Kezdjük is vele.

...Tej nasi. Túró helyett tej alapú, de természetesen kakaós étbevonóval van ő is. Iwinex Kft. a gyártó, HU-499 az üzem és 30g-os kiszerelés. Nagyon jó állaga van és tényleg kellemes ízű, érződik a tej, és bizony ha túró lenne, túró rudinak nevezhetnénk.

...Tesco túródesszert. Bizony, tesco, hagyományos túró, kakaós étbevnonó kombinációja. Persze Tesco név alatt fut a gyártó is, üzeme szintén HU-499. Jó állaga van a 30g-os produktumnak, és hiába hallom a háttérből az elégedetlen hangokat, és tesco ide, tesco oda, ezt túró rudinak nevezhetjük.

...SOLE Update 1 dessert, nem nagy újdonság, ha azt mondom, hogy ez is túró kakaós étbevonóval bevonva kerül forgalomba. A neve elárulja, SOLE-MIZO gyártja a HU-292-es üzemben. Viszont azt kell mondanom, hogy csak majdnem jó, a csöppet vizesebb túró miatt marad el attól, hogy túró rudinak nevezzük.

...Piros Pöttyös - kókusz a 30g-os versenyző, természetesen Friesland és HU-263. Túró, kakaós tejbevonóval plusz kókusz töltelékkel, jó állagú, jó ízű, így hiába a tejbevonó, bizony ez az amit töltött túró rudinak lehet hívni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése