2010. július 25., vasárnap

...túró rudi teszt V.









...a következő négyes fogatban ezúttal -a tesco után- a cora is versenybe száll, hogy a pöttyösékhez csatlakozzon a legjobb töltött és natúr túró rudik csapatában.

...CORA túródesszert. Túró, kakaós étbevonóval. HU-499 az üzeme, a Cora gyár felügyelete alatt. A szokásos 30g-os a súlya. Állaga jó, talán egy picit jobban olvad a kelleténél, íze jó. Nem sokon múlott, az alsó határvonalon mozog, de túró rudinak nevezhetjük.

...CORA túródesszert - szamóca. Nem változott: túró, kakaós étbevonóval. HU-499 az üzeme, a Cora gyár felügyelete alatt. A szokásos 30g-os a súlya. Állaga jó, talán egy picit jobban olvad a kelleténél, íze jó, viszont gyenge a töltelék, így nem nevezhetjük töltött túró rudinak.

...CORA túródesszert - kajszi. Sok jót nem várhattuk a szamócás után, persze ez is túró, kakaós étbevonóval. HU-499 az üzeme, a Cora gyár felügyelete alatt. A szokásos 30g-os a súlya. Állaga jó, talán egy picit jobban olvad a kelleténél, íze is jó, viszont jön a meglepetés, a töltelék jó minőségű, így testvérével ellentétben töltött túró rudinak nevezhetjük.

...Piros Pöttyös - tejbevonó. Az étbevonós testvérével megegyezően: 30g-os, a Frieslandtól, az üzemet tekintve HU-263. Túró, kakaós tejbevonóval körítve, jó állagú, de a tejbevonó miatt nincs meg az érzés és nincs töltelék sem, hogy feltornássza az élbolyba, így nagyon kevésen múlik, de ne nevezzük túró rudinak.

...a sok rudiban viszont egy nagy pozitívum látszik, hogy eddig nem sikerült olyat találnom, amit ne itthoni üzem készített volna el. Valamint az első megállapítás is érvényben van még mindig, mégpedig az, hogy a túró rudi, egy nagyon egyszerű édesség, így inkább csak elrontani lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése