2010. július 25., vasárnap

...túró rudi teszt IV.

...eljött az ideje, hogy újabb túró rudik fedjék fel a titkaikat előttünk. A Tesco natúr típusa elég jól teljesített az ízteszten, kérdés, hogy a töltött rudinál is elérhetnek hasonló eredményt.

...Piros Pöttyös - mogyorókrém. Ezzel nincs mit időzni, itt ismétlés következik: a 30g-os versenyző, természetesen Friesland és HU-263. Túró, kakaós tejbevonóval plusz kókusz töltelékkel, jó állagú, jó ízű, így hiába a tejbevonó, bizony ez az amit töltött túró rudinak lehet hívni.

...Tesco Túródresszert - szamóca. Túró csokival bevonva, kakaós étbevonóval, 30g, Tesco gyár és HU-499 az üzem. A túróval nincs is gond, az állaga is jó, töltött túró rudi kategória, viszont gyenge minőségű a töltelék, így nincs esélye eléri a szintet. Nem nevezhetjük úgy, hogy töltött túró rudi.

...Tesco Túródresszert - áfonya. Nem is kéne mondani, hogy ez is túró csokival bevonva, kakaós étbevonóval, 30g, Tesco gyár és HU-499 az üzem. A túróval nincs is gond, az állaga is jó, töltött túró rudi kategória, viszont itt is gyenge minőségű a töltelék, így nincs esélye eléri a szintet. Nem nevezhetjük úgy, hogy töltött túró rudi.

...Tesco Túródresszert - kajszi. Ugyanaz: túró csokival bevonva, kakaós étbevonóval, 30g, Tesco gyár és HU-499 az üzem. A túróval nincs is gond, az állaga is jó, töltött túró rudi kategória, viszont továbbra is gyenge minőségű a töltelék, így nincs esélye eléri a szintet. Nem nevezhetjük úgy, hogy töltött túró rudi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése