2010. június 16., szerda

...túró rudi teszt I.

...a hárombetűs, nagy magyar "franchise" élelmiszerlánc egyik tagjában vásárolva arra az elhatározásra jutottam, hogy itt az idő egy nagy, mindent átfogó túró rudi tesztre. Ennek érdekében minden túró rudit és túró rudinak látszó tárgyat folyamatosan ízlelőbimbóim tesztelése alá vonok a következő időszakban.

...az első körben 4 versenyző sorakozott fel a rajtrácson, és elég szoros eredményt sikerült elérniük. A legnagyobb favorit a Piros pöttyös, ami nemes egyszerűséggel az igazi becenévre hallgat, egy újonc, a Kockás fedőnevű versenyző, valamint a Boci csoki egyik kistesója jelent meg, és zárásként egy légiós, a szintén tehenes háttérrel rendelkező Milka sorakozott fel versenyre készen.

...Piros Pöttyös túró rudi 30g-os versenyzője a Friesland istállóból, az üzemet tekintve HU-263, tehát itthon készül. Túró, kakaós étbevonóval körítve, jó állagú, végeredményben úgy jellemezhetjük, hogy ő az amit túró rudinak lehet hívni.

...Boci túródesszert 30g-os versenyzője a Sole Mizo-tól, az üzem, ahol készül a HU-292, azaz ő is hazai termék. Szintén túró, kakaós étbevonóval körítve, jó állagú, végeredményben őt is úgy jellemezhetjük, hogy ő az amit túró rudinak lehet hívni.

...Kockás túrórúd 30g-os játékosa az Ibránytej Kft. csapatának tagja, ha az üzemet nézzük: HU-428, ismét hazai produktum. Szintén túró, kakaós étbevonóval körítve, jó állagú, egy picit gyorsabban olvad, de végeredményben a jellemezése: amit túró rudinak lehet hívni.

...Milka super rudi XL 52g-os, Kraft különítményéből érkezett, ugyan légiósként érkezett, de az üzem száma: HU-276, tehát nálunk készül. Túró a fő vonulat, egy picit lágyabb ez a része, a többiekkel ellentétben tejcsokoládéval bevont, jó állagú, viszont végeredményben ugyan nagyon közel van, de ő azt a jellemzést kell, hogy kapja: ami egy tejcsokival marad el attól amit túró rudinak lehet hívni.

...végeredményben elmondhatom, hogy egy igen jó merítést sikerült az első alkalommal hoznom, továbbá úgy tűnik, hogy a túró rudinál nincs Coca Cola mítosz a titkos összetevővel, meg ősi recepttel. Ha jól csinálom, akkor túró rudi lesz a vége. Persze elrontani is mindig lehet, meglátjuk, hogy a következő körben mire jutunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése