2009. június 7., vasárnap

...vingardium leviosa

...lehetne Harry Potter is, hisz a maga területén hasonlóan varázslatos amit fel tud mutatni, de mégsem, hiszen ránézésre egy kedves kis törékeny, idős úrnak látszik, pedig ez tényleg csak a látszat, úgy tűnik tele van még mindig energiával, tettvággyal, életerővel, Vásáry Tamás, karmester és zongoraművész.

...egy előadását hallgattam meg, ahol beszélt életéről és gondolatairól. Az előadás előtt csak a neve volt ismert számomra, de valójában, hogy milyen eredményeket ért el, nem volt teljesen a birtokomban, de igazán örülök, hogy hallhattam az előadást.

...talán nem tévedek, ha azt mondom ezután sem fogok sokkal több Mozart és Bartók zongoraversenyt hallgatni a hatására, de az üzenetét, az életének mondanivalója egyezik azzal amit magam is gondolok, mindössze annyi a különbség - ami nem is kicsi - hogy számomra még hátravan, hogy valóban azt tegyem amit igazán szeretnék. Minden embernek a legnehezebb megtennie azokat a lépéseket amikre szükség lenne, hogy merje vállalni a kockázatot, hogy a könnyebb megszokott, kényelmes "elvagyok" helyzetből kilépjen, és ez mindig igaz, az élet bármely területéről is legyen szó.

...ismerkedés Vásáry Tamással

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése