2009. július 1., szerda

...vakrandi

...a közösségi portálok terjedése az utóbbi időben eléggé felgyorsult, a magyar felhasználók legnagyobb gyűjtőhelye a kezdetben wiw névre hallgató site is igyekszik a külföldi mintákat követni az alkalmazások bevezetésével. Ez kétélű fegyver, mert akad hasznos és teljesen felesleges programocska is, és a mennyiség a minőség ellen elvét alkalmazva előbb utóbb nem lehet majd kikerülni őket.

...arra vetemedtem, hogy kipróbáljak egyet, célom az információszerzés volt, így a közelmúltban kb. 3 hétig használtam a csajok és pasik-at.
az eredményem nem lett biztató, de a realitások talaján maradt, nem azért mert Quasimodo is fellelhető az őseim között, hanem elsősorban az ilyen párkereső rendszerek működési sajátosságai miatt.

...641 megnézés alapján 7 jelentkező akadt aki randizna velem, egyszer szexi vagyok, kétszer aranyos de titokzatosnak és viccesnek is találtak. A külön kezelt szexi pontszámom, jelensen is bármit, az 12 látogató szerint 2.6, de az ismerőseim közül 5 szerint már 3.8, ami persze hót gyengus, mivel 10 a maximum. :)

...azonban hogy ne csak saját kútfőből gondolkozzam, megkérdeztem különböző lányokat arról, hogy mi a véleményük erről, a válaszok alapján inkább csak kipróbálják és semmit sem várnak egy ilyen programtól, de a legtöbben azért beleestek a rendszer által állított csapdákba, az egyszeri kép alapján a "ne már" feliratú gyufásdobozban végeztem.

...jöjjenek a tapasztaltok: egy ilyen párkeresőben úgy látszik többet számít egy-egy jól eltalált vagy photoshop-al felturbózott kép, kivált amikor arról van szó, hogy felvegyék a kapcsolatot valakivel, pláne ha az kerül a terítékre, amikor a próbálkozóknak választ küldjenek. A másik megfigyelésem az (ahogy a mondás is tartja) a mindig a nő választ igazságon nyugszik. Sokkal több az azonnali cselekvési igény a kapcsolatfelvételre a fiúkban, mint a lányoknál. Ebből a hármas kombinációból pedig az következik, hogy kevesen csúsznak át a rostán azok, akik esetlegesen egy választ is kiérdemelnek. Összességében ebben látom a buktatót, mert a végső döntést a válasz gomb megnyomásában bizony a feltöltött kép adja.

...egy nagyon kedves Orsi volt aki megosztotta a tényleges gondolatait, és végül egyet értettünk a megítéléssel kapcsolatban, a kételyeit összefoglalom idézve: "kicsit olyan katalógus jellege van és lehet hogy baromi jó a kép az illetőről ha igazából egy vadbarom. ... Nehogy az döntsön már arról, mennyit ér egy ember valójában, hogy hányan mondtak rá igent."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése