2010. augusztus 25., szerda

...túró rudi teszt VIII.


...Marolli - kakaós tejkrém. A Gesztenye Marcival azonosak a paraméterei: 30g-os, gesztenye massza, és a Prima Maroni Kft. terméke. Ízre nagyon jó, sajnos nagyon könnyen törik, valamint csoki is széttöredezik rajta, ám egy picit elmarad azonban a Marcitól, így nem nevezhetjük képzelt túró ruinak sem.

...Marolli - tejkrém. Újabb ikertestvér: 30g-os, gesztenye massza, és szintén a Prima Maroni Kft. terméke. Ízre ez is jó, de ez is nagyon könnyen törik, a csoki is széttöredezik rajta. Kissé elmarad azonban a Marcitól, így nem nevezhetjük képzelt túró ruinak sem.


...Spar rudi - epres. Az üzem HU-276, hazai, természetesen a SPAR gyárból. Ránézésre stimmel, mert szintén túró, epres zselével töltve, kakaós étbevonóval, jó állagú a töltött túró rudi kategóriába tartozó termék, de gyenge minőségű a töltelék így nem éri el azt a szintet, hogy töltött túró rudinak nevezhessük.

...S budget rudi topfenriegel. Külsőre az olcsó húsnak híg a leve, mondhatnánk, de ha jobban megnézzük, akkor sok érdekességet láthatunk: 30g-os, Friesland, az üzemet tekintve HU-263. Túró, kakaós tejbevonóval körítve, jó állagú. Honnan ismerős? Igen, a pöttyös ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik. Ezért nincs mese, túró rudinak nevezzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése