2010. augusztus 25., szerda

...túró rudi teszt VII.

...most pedig nem csoportos elkövetés, hanem egyéni tesztek következnek.








...Magic Milk Laktózmentes Túró desszert. Kívülről ez is túró, kakaós étbevonóval. 30 g-os mint társai, és a HU-499-es üzemben gyártja a Naszálytej Zrt. Alapjában jó állagú, de a túró kicsit masszásabb, vizesebb ezért éppen nem nevezhetem túró rudinak.

...Cserpes Trudi. Cserpes István műhelyéből kerül ki, a HU-419-es üzemben, a kakaós étbevonóval készül a túró desszert. Természetesen 30 g-os kiszerelésben. Egyértelműen a túró rudinak nevezhető kategória, a túró fehérebb mint a többinél, így egy plussz is megilleti.










...Pöttyös Pont2 - Szamos marcipánnal, a pont2-es változata, ahhoz hasonlóan szintén HU-263 és Friesland az előállító, és szintén töltött túró rudi az összesen 40g-os termék. Marcipános a tölteléke és kakaós étbevonóval készül, és egyértelmű, hogy ezt töltött túró rudinak lehet nevezni.

...Milli kakaós rudi, ebben az esetben találkozunk egy újdonsággal, ebben kakaós túrót borít a szintén kakaós étbevonó. A súlya is csak 23 g, viszont szintén a Friesland HU-263-as üzemében készítik. Kellemes kakaó íze van, ha ezt a töltött túró rudi kategóriába soroljuk, akkor, nevezhetjük töltött túró rudinak.

...Gesztenye Marci - meggyes, töltetlen tesójával azonosan: 30g-os, de nem túróból van, ezért kilóg a sorból a Prima Maroni Kft. terméke. Ízre kiváló, egy baja van, hogy nagyon könnyen törik, a csoki is széttöredezik rajta, viszont van annyira jó, hogyha túróból lenne, akkor túró rudinak neveznék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése