2009. augusztus 26., szerda

...zöld leguán


...közép és dél-amerikában valamint a karib-térségben lakik, főleg, nálunk a Zoltán utcában. Az itteni példány kívülről sem annyira zöld és igaz belülről is inkább narancsszínű, de biztos, hogy emlékezetes marad a látványa. Is. De inkább az ételek, az italok, a kiszolgálás és az egész körítés.

...az étlapon mexikói ételek egész sora található, burritók, fajiták, tacók, enchilladák és persze chili. Még rossz kajában nem futottam bele, de kiemelném a Jalapenós sajtlevest, tényleg szuper és csípős főleg.

...az italok között van többféle jó mexikói sör, meg különleges tequilák is - érdemes kipróbálni őket. Aki érdekességre is vágyik, válassza a Michilada nevű sört. Előfordult már, hogy valaki ivott Margarita koktélt? Nos, akkor tudja mire számítson a pohár szélén, hát itt, az ehhez a sörhöz is dukál. De a sofőrök számára is ajánlok valamit, a limonádé, itt valóban citromból készül és mondhatom ittam már sok helyen, sok jó limonádét, de amit itt kapunk az legyőzi az összeset.

...egy gondunk lehet mindössze a helyen, a pénztárcánkat nem kíméli meg attól, hogy távozáskor jobban belenyúljunk, mint egy átlagos helyen. De mindenképpen meg kell említenem, hogy itt valóban megkapja az ember a pénzéért azt amit el is vár.

...ilyen hely, az Iguana.

1 megjegyzés:

  1. :) szívem szerint már ott is lennék, annyira kézzelfogható, szinte-látható, és kisugárzóan pozitív élmény-szerű az ajánló :))
    (már csak azokkal a fránya vesszőkkel kéne itt-ott csínyján, máshol kicsit bőkezűbben bánni - de ez akkor sem von le az élménybeszámoló értékéből! ;))

    VálaszTörlés